Dreams!

Tafelronde 182 Wolvega

dromen komen uit!

Een bijdrage Leveren

De Tafel is een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert. Je ontwikkelt vriendschappen voor het leven. Op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Waar je ook ter wereld komt, een Tafelaar is een vriend die je altijd zal helpen.

Lokaal betrokken

Naast vriendschap stimuleert de tafel de uitwisseling van kennis, ervaringen en meningen. Tafelavonden, die tweemaal per maand worden gehouden, zijn veelal het platform van boeiende discussies, vaak naar aanleiding van een presentatie van één van de Tafelaars of een gastspreker. De kennis, maar ook de typische problemen van iemand met een ander beroep, andere inzichten, persoonlijke ervaringen en meningen, iedere Tafelaar biedt wel iets unieks.

Service

Ronde Tafel 182 is geen serviceclub. Maar service en de gedachte dat iedereen op zijn manier een bijdrage behoort te leveren aan de maatschappij zit diep geworteld binnen onze tafel en onze Tafelaars. Elk jaar proberen wij ons weer in te zetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen en initiatieven. Dit gebeurt voornamelijk op lokaal, maar wij zijn ook betrokken bij de nationale en internationale projecten.

Heeft u een droom? Wij helpen u mee deze te laten uitkomen!

Ronde Tafel 182 (ook wel tafelronde genoemd) valt onder de Nederlandsche Tafelronde. De Nederlandsche Tafelronde is een goed georganiseerde vereniging met lokale Tafelbesturen. Districtsbesturen en een landelijk Hoofdbestuur. De voorzitters van de Districten vormen samen met het Hoofdbestuur, de Nationale Tafelraad. Elke lokale Tafel kiest jaarlijks een bestuur. Eén van de belangrijkste taken van het Districtsbestuur is het onderhouden van de contacten tussen het landelijk bestuur en de plaatselijke Tafel en de verbinding te leggen tussen de diverse Tafels. Zowel de Districtsbesturen als het Hoofdbestuur houden bijeenkomsten voor leden. De Districtbijeenkomsten worden veelal gekoppeld aan een interessante lezing of excursie. De Halfjaarlijkse en de Jaarlijkse landelijke vergaderingen worden door het hoofdbestuur geïnitieerd. Meer informatie over de Nederlandsche Tafelronde? zie www.roundtable.nl

Tafelaars

Durk de Boer
Foeke Oord
Henk Haasdijk
Henk van der Vegt
Kevin Lenis
Lowie van der Woude
Maarten Hofstra
Pieter Bakker
Rik Mulder
Roelof Theun Hoen
Théjan Benders
Theo Mestemaker
Wessel Westra
Lars Roelofs

Wilt u contact?

Wilt u meer informatie over de Ronde Tafel, de Tafelaars of heeft u een serviceproject? Neemt u dan contact met ons op!

Tafelronde 182 NL

Conctact